woensdag 1 juli 2009

2. Dhr. mr. J.M. Wigman - Wigman, Sardjoe & Van Weegberg Advocaten - Den Haag

mr. J.M. Wigman

Wigman Sardjoe & Van Weegberg advocaten
http://www.wgw-advocaten.nl/contact.html

Adres: Adelheidstraat 74, 2595 EE Den Haag
Telefoon 070 - 381 89 15
Fax 070 - 385 54 51

Indien u informatie van dit kantoor wenst te ontvangen, kunt u een e-mail zenden naar info@wswadvocaten.nl.

Indien u rechtstreeks aan dhr. mr. J.M. Wigman een e-mail wilt zenden, kunt u gebruik maken van het volgende e-mailadres:

mr. J.M. Wigman
wigman@wswadvocaten.nl

----------
Reageren
U kunt met ons ook uw eigen ervaringen met deze advocaat delen via de link bij "Reacties" onderaan deze webpagina. Houdt u het daarbij wel zakelijk zowel bij het delen van uw positieve ervaringen, dan wel bij het delen van uw mogelijk minder positieve ervaringen. En vertel er steeds ook bij in welk soort procedure deze advocaat u persoonlijk heeft bijgestaan (gezagsprocedure, omgangsprocedure, bestuursrechtprocedure, bemiddeling, maken van een ouderschapsplan, internationale kinderontvoeringszaak, etc.) en met welk eindresultaat. Verder vernemen we graag van u of deze advocaat zo nodig ook bereid was “onder toevoeging” voor u op te treden.
-----
Disclaimer: Het Vader Kennis Centrum neemt als initiatiefnemer van deze interactieve consumentenwebsite over de advocatuur in het familierecht geen verantwoordelijkheid voor de door derden hieronder onder reacties geleverde bijdragen en commentaren. Deze blijven geheel voor rekening van inzenders zelf. In het kader van hoor en wederhoor worden door consumenten beoordeelde advocaten verder steeds ook nadrukkelijk zelf ook uitgenodigd te reageren, indien zij dit wensen.